fbpx

O Αλέξανδρος Μπούλιος ίδρυσε την προσωπική εταιρεία Alexandros Carpet με αντικείμενο την πώληση χειροποίητων χαλιών που εισάγει από χώρες που φημίζονται για την ανώτερη ποιότητα των χαλιών τους από τα βάθη της ανατολής, όπως η Περσία. Κατέχει μια ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά. Ο Αλέξανδρος είναι δεμένος με τα ανατολίτικα χαλιά , αφού πιστεύει πως το καθένα από αυτά έχει την δική του ιστορία και προσωπικότητα.
Βασικές του αρχές είναι η αυθεντικότητα του χαλιού, ο σεβασμός του στον πελάτη και το πάθος του για την αναζήτηση ποιοτικών χαλιών.

Η αποστολή του Alexandros Carpet συντελείται με την εισαγωγή και πώληση αποκλειστικά αυθεντικών, χειροποίητων χαλιών υψηλής ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Επίσης,εξειδικεύεται στην εξασφάλιση λογικών τιμών και ποιοτικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Όραμά του είναι να συνεχίσει να έρχεται σε επαφή με τους δημιουργούς αυτών των καλλιτεχνημάτων , έτσι ώστε να μπορεί να διατηρεί πολύ υψηλή την ποιότητα των χαλιών που προσφέρει στους πελάτες..

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Στο κατάστημά μας θα έχετε την δυνατότητα να συναντηθείτε με τον μαγικό κόσμο των χαλιών. Παρατηρώντας ένα -ένα τα μοναδικά χαλιά που συλλέγουμε και φέρνουμε κοντά σας από τα βάθη της Ανατολής , γνωρίζετε μύθους και παραδόσεις από διάφορους λαούς και με τις αισθήσεις σας αντιλαμβάνεστε την ποικιλία χρωμάτων, υλικών και διάφορες τεχνικές δημιουργίας τους από αληθινούς καλλιτέχνες.
Στον εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του χαλιού ή της μοκέτας που εσείς επιθυμείτε και το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας βοηθά να βρείτε το είδος που χρειάζεστε , δίνοντάς σας ταυτόχρονα και διακοσμητικές συμβουλές.

Πιστοποιητικά Ποιότητας

Η εταιρεία Alexandros Carpet, θεωρώντας πολύ σημαντική την παροχή ποιοτικών προϊόντων που ικανοποιεί τους πελάτες,επιλέγει πάντα τα χαλιά της με βασικό γνώμονα τα οργανικά υλικά και την απολύτως αντιαλλεργική τους σύσταση, διασφαλίζοντας πάντα πιστοποιητικά ανώτερης και υψηλής ποιότητας.
Για αυτούς τους λόγους η εταιρεία μας χορηγεί διεθνή πιστοποιητικά αυθεντικότητας και ανώτερης ποιότητας υλικών με την αγορά κάθε χαλιού και γραπτή εγγύηση ανώτερης ποιότητας.
Επίσης, παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικές υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού των χαλιών . Δίνουμε πάντα υπέρμετρη σημασία στην ποιότητα των καθαριστικών προϊόντων που χρησιμοποιούμε, επενδύοντας συνειδητά σε απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον οικολογικά υλικά για τον βαθύ καθαρισμό των χαλιών και προσφέροντας τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της.

Οι Αξίες μας

Αυτό που μας διακρίνει στον κόσμο των χαλιών είναι η βαθιά και εξειδικευμένη γνώση που έχουμε αποκτήσει .Την γνώση αυτή την έχουμε κατακτήσει μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας . Ταξιδεύουμε συνεχώς στις χώρες της Ανατολής, ερχόμαστε σε επαφή με σπάνιους τεχνίτες,με σκοπό να γνωρίσουμε όλες τις τεχνικές ύφανσης, παλιές και καινούργιες καθώς και όλα τα υλικά κατασκευής τους.
Έχουμε πλέον μάθει να αναγνωρίζουμε την υψηλή ποιότητα και τις αγνές πρώτες ύλες.

Τα μυστικά του χαλιού είναι το επαγγελματικό μας χάρισμα. Η τεχνογνωσία μας λοιπόν μας καθιστά μοναδικούς στο είδος μας. Σκοπός μας είναι να συνδυάζουμε την δική σας προσωπικότητα και φιλοσοφία με το κατάλληλο χαλί, γιατί θεωρούμε ότι το χαλί δεν ντύνει ούτε ζεσταίνει απλά ένα σπίτι αλλά ταυτόχρονα του προσδίδει μια ιδιαίτερη κουλτούρα και φιλοσοφία, που κάθε πελάτης μας την αξίζει.

TOP